800-1200 m közötti tengerszinti magasságon termesztik. Kuba éghajlati és talajviszonyai
szinte hibátlan termést tesznek lehetővé. Enyhén fűszeres, földes, dohányos ízvilág....
Az El Salvador egy sima, közepesen testes, tökéletes egyensúllyal rendelkező kávé.
Mosásos folyamattal készülő Los Naranjos régióból származó kávé, amely nap által és...
Az India Monsooned Malabar a világ egyik legegyedibb eljárással készített kávéja.
Selymesség, bársonyos, fűszeres, krémesség, és édesség.
Közepesen testes, alacsony savassága,...
Guatemalában a kávét magasan fekvő vulkanikus talajon termesztik,
ami a kávé ízére is kihat. Jellemzője, hogy bársonyosan puha, édes, és
gyümölcsös aromájú. Mogyoró vagy csoki...
A mexikói Altura bizonyítja, hogy a származási ország nem csak finom ételeiről híres.
Az altura "magasságot" jelent. A vulkanikus talajban gazdag Mexikó közép- és déli...
800-1200 m közötti tengerszinti magasságon termesztik. Kuba éghajlati és talajviszonyai
szinte hibátlan termést tesznek lehetővé. Enyhén fűszeres, földes, dohányos ízvilág....
Az El Salvador egy sima, közepesen testes, tökéletes egyensúllyal rendelkező kávé.
Mosásos folyamattal készülő Los Naranjos régióból származó kávé, amely nap által és...
Ez az oldal sütiket használ. Ezen weboldalt követésével elfogadja azok használatát. Tudjon meg többet *itt (*illessze be a süti tájékoztatóra mutató linket).